My status

Ние ви помагаме да станете по-успешни

Ние ви помагаме да станете по-успешни

ЪГЛОВИ ДИВАНИ

ЪГЛОВИ ДИВАНИ

ДИВАНИ И ФОТЬОЙЛИ

ДИВАНИ И ФОТЬОЙЛИ

ъглов диван "ВИВА"

0.00 лв.

№ 02418

модел:
ъглов диван "ВИВА"
 
  • Модел:

  • Име: *

  • Е-mail: *

  • Телефон:

  • Поръчка: *

  • * всички полета, отбелязани със звездички са задължителни

    Неповторима елегантност, невероятен комфорт, меки форми и съвременен дизайн.

      Това е ъгловият диван "ВИВА", отворете дома си за него и той ще Ви се отблагодари, правейки вечерите  спокойни и удобни, когато релаксирате пред телевизора с чаша в ръка или на сладка приказка с най-близките Ви хора. 

      Моделът е кокетно повдигнат на букова рамка с елегантни крака - просвет 10 см., така че дамите, а защо не и мъжките половинки да могат да почистват с прахосмукачката под него, без да е нужно да го отместват. Освен това имате възможността да направите избор - разтегателен или не . Когато изберете и функцията сън, веднага получавате перфектен италиански механизъм за спане с 12 см. дебелина на матрака. Лесно и бързо, той превръща тази мебел в удобно място за отмора.

        И за да не изпадаме в ситуации " О боже , ще имаме гости - къде ще ги настаним  !!! " може да се възползвате от канапето и фотьойлите "ВИВА" създадени да бъдат заедно, ръка за ръка с  диван "ВИВА"     Накрая, когато приятелите Ви дойдат   и последва " УАУ ", ще се усмихнете и останете уверени в направения избор - модерният ъглов диван  "ВИВА".

РЕКЛАМНИ БРОШУРИ

 избрани продукти за сравнение